jouw fotograaf en creatieve partner-in-crime

Hi, ik ben Céline

Ik ben Céline, 28 jaar en ik woon samen met mijn man in Bocholt. Ik kan enorm genieten van kleine dingen zoals een gezellige zomeravond met goed gezelschap genieten van een lekker hapje en drankje bij een mooie zonsondergang. 
Daarnaast ben ik een echte dierenvriend. Ik ben diegene die midden van een gesprek helemaal afgeleid wordt door een voorbijgaande hond. 

Naast fotografie ben ik werkzaam als ergotherapeut in een neurologisch revalidatie centrum waar ik voornamelijk met ms- patiënten werk. 

FOTOGRAAF, DIERENLIEFHEBBER & SUNSET LOVER

OVER MIJ

MY STORY

ONTDEK mijn aanbod

Als kind vond ik het al helemaal geweldig om foto's te maken van iedereen met de camera van mijn ouders, doen alsof ik een echte fotograaf was. Dit heeft zich ook verder gezet in mijn tienerjaren en studententijd. Bij mijn vrienden stond ik dan ook bekend als diegene die altijd overal foto's en filmpjes van moest maken.

in 2021 heb ik de stap gezet om van mijn passie mijn bijberoep te maken. Dit was de beste keuze die ik kon maken! 
De liefde tussen twee mensen, trotse aanstaande ouders, een nieuw wondertje op de wereld en de fijne momenten met je gezin is het mooiste om even stil te mogen zetten. Beelden die je er af en toe weer bij pakt om terug te gaan naar dat fijne moment.

Mijn ondernemersverhaal begon toen... 

Ellen & karen

Op een koude winterdag naar het Kolisbos getrokken voor een zwangerschapshoot. Er was tijd om even rust te nemen, of even op te warmen indien nodig. Céline kwam zelf met het voorstel van de locatie. Aangezien door de zwangerschap een lange wandeling niet mogelijk was, konden we dichtbij parkeren. Heel handig! Alles verliep heel professioneel. We zijn zelf niet de grootste natuurtalenten wat modeleren betreft, maar Céline zorgde ervoor dat het nooit ongemakelijk of geforceerd aanvoelde. Wat een prachtige foto's. We zijn echt enorm blij met de resultaten, kliekjes om te koesteren! Dikke merci Céline!!"

"Wat een prachtige foto's!"

winter

zomer

natuur

stad

extravert

introvert

zonsondergang

zonsopgang

This or that

Things i like

BOEK NU

Klaar om jou mooiste momenten te laten vastleggen en herinneringen te creëren om voor altijd te blijven koesteren?

Let's make magic.